De ce noi


 PESTE 10 ANI DE EXPERIENTA

Cu o experienta vasta de lucru impreuna, echipa noastra de proiectare beneficiaza de capacitatea de a dezvolta proiecte de dimensiuni şi complexitate ridicate în termene competitive, în conditii concurentiale respectabile.

 SUNTEM MOTIVATI

In desfasurarea activitatii suntem intotdeauna motivati sa va oferim cele mai bune servicii de proiectare, asistenta si consultanta in consctructii.

 NE INBUNATATIM CONTINUU

Folosim cele mai performante programe si cele mai noi tehnologii pentru a ne asigura că toate sarcinile sunt efectuate rapid si mai ales corect, astfel finalizand toate proiectele în termenul stabilit cu clientii nostri.

Cine suntem

wh545gTOTAL ROAD este o companie cu capital romanesc, infiintata in anul 2005, avand un concept bazat pe ideea de a oferi servicii de proiectare, consultanta si asistenta tehnica, dirigentie de santier, in domeniul lucrarilor de Drumuri si Poduri.

Principalul obiectiv al nostru este satisfactia clientilor, astfel incat sa fie recunoscut drept unul dintre cei mai buni furnizori de solutii tehnice si financiare in domeniu.

MAI MULT

Clienti / Partneri / Certificari

Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client